ubistvo u lokvudu

UBISTVO U LOKVUDU

Dženis Halet
"Ubistvo u Lokvudu" Dženis Halet knjiga je smeštena u grad pun tajni, dok se dešava opako ubistvo, svi su sumnjivi i ubica je na slobodi. Koga su optužili i zašto se sumnja da je ta osoba ipak nevina, saznajte u ovom uzbudljivom trileru koji će vas ostaviti bez daha.

U gradu punom tajni...
Neko je ubijen.
Neko je osuđen.
Svi su sumnjivi.
Možete li otkriti istinu?

Dragi čitaoci,

Među stranicama ove knjige nalaze se svi dokumenti i sve činjenice potrebne za rešavanje slučaja koji je počeo dolaskom dvoje misterioznih pridošlica u mali grad Lokvud, a završio se tragičnom smrću.

Neko je vec´ osuđen za to svirepo ubistvo, iza rešetaka je, ali sumnjamo da je nevin. Štaviše, verujemo da daleko mračnije tajne tek treba da budu otkrivene. Tokom postavljanja predstave Svi moji sinovi i kada je pokrenuta kampanja za pomoć maloj Popi Rezvik ubica se krio naočigled svih. Ipak, uvereni smo da su se vinovnici zlodela odali. Pismeno. Dokazi su ovde. Između redova. Čekaju da budu otkriveni. Hoc´ete li prihvatiti izazov? Možete li otkriti istinu?Pred vama je delo koje će promeniti način na koji čitate savremeni kriminalistički roman.„Ovim blistavim, pametnim, nenametljivim romanom Dženis Halet je nadmašila sva očekivanja čitalaca kriminalističkih priča. Ona je bez sumnje moderna Agata Kristi.“– Sunday Times„Slučaj kojim ćete biti opsednuti. Istinsko žanrovsko dostignuće.“– Aleks Nort, autor bestselera Noćni šaptač i Senke„Oduševio me je ambiciozan i neobičan pristup pripovedanju.“– Sofi Hana, autorka novih slučajeva Herkula Poaroa

Pošalji