u snu sam te volela

U SNU SAM TE VOLELA

Mišel Bisi
Ljubavni triler U snu sam te volela idealan je izbor za ljubitelje romana sa detaljno osmišljenim zapletima i spektakularnim raspletima. Mišel Bisi je drugi najprodavaniji francuski pisac, a ovaj roman proglašen je bestselerom broj 1 u Francuskoj. Glavna junakinja ove priče je Natali, stjuardesa koja živi sa mužem i dve ćerke u divnoj kući na obali Sene. Jednog dana kreće na aerodrom kako bi se ukrcala na let i primećuje nešto potpuno neočekivano: njen raspored neobično podseća na onaj koji je imala pre dvadeset godina.

Montreal, San Dijego, Barselona, Džakarta. Četiri grada, dvadeset godina, igra ogledala. Emocije, strasti, napetost: uzbudljivo putovanje do raspleta koji ostavlja bez daha.

Natali je stjuardesa, živi sa mužem i dve ćerke u divnoj kući na obali Sene. Jednog dana kreće na aerodrom kako bi se ukrcala na let i primećuje nešto potpuno neočekivano: njen raspored neobično podseća na onaj koji je imala pre dvadeset godina. Tri identične destinacije – Montreal, Los Anđeles, Džakarta – isti datumi, ista posada. A upravo je na tom letu jedan stranac potpuno promenio njen život.

On je bio mladi, strastveni muzičar kog čeka svetla budućnost, slobodan kao ptica na grani, ona je bila udata – njihova veza činila se nemogućom. Ipak, neka tajanstvena sila privukla je ovo dvoje ljudi nakon što su razmenili tek pokoju reč. Ista sila zbog koje Nati sada, 2019, ponovo proživljava tu životnu epizodu. Jer kako drugačije objasniti zapanjujuće koincidencije koje se samo nižu? Previše je sličnosti da bi se sve ovo shvatilo kao puka slučajnost. Kada prošlost i sadašnjost počnu da se ponavljaju toliko da više za to ne postoji razumno objašnjenje, da li će Nati morati da prizna da je moguće putovati kroz vreme?

Pošalji