tvrd orah

TVRD ORAH

Sandra Braun
Sandra Braun nam u svom novom romanu Tvrd orah, donosi uzbudljivu priču o opsesiji, ubistvu i krhkoj prirodi veza. Glavni junak ovog roman je privatni detektiv koji ne dozvoljava da mu se pravila ispreče na putu. Kako priča odmiče, biće pozvan od strane majke svoje ćerke, za koju nije ni znao da postoji, da spasi spasi svoju ćerku od inteligentnog zločinca koji preti da je ubije.

Kolege, prijatelji, ljubavnice – svi znaju Dodža Henlija kao privatnog detektiva koji ne dozvoljava da mu se pravila ispreče na putu, kako u privatnom životu, tako i u poslu. Kada slama srca ili zaobilazi zakon, on to čini bez oklevanja ili izvinjenja.
Zbog toga je on prva osoba koju Kerolajn King moli za pomoć kada poremećeni progonilac pokuša da ubije njihovu kćerku. Kćerku koju Dodž nikada nije upoznao. Ima pun kofer loših izgovora da ignoriše Kerolajnin poziv, i jedan ubedljiv razlog da ostavi sve i odleti u Teksas. Možda ga muče teške uspomene i možda je u životu doneo nekoliko nesrećnih odluka, ali sasvim mu je jasno da je njegova kćerka Beri u opasnosti. Inteligentni zločinac sklon zagonetkama i igricama zagorčavao joj je život godinu dana, a sada se zarekao da će je ubiti. Ostavlja za sobom zlokobni trag dok niže žrtve i približava se Beri, a Dodž shvata da je ovo borba njegovog života.

Pošalji