tuđi život

TUĐI ŽIVOT

Greg Vilijams

Tom je oženjen i ima dvoje dece. Pošto je u poslednje dve godine izgubio dva posla, vreme provodi kao "domaćica" i pokušava da povrati svoje potpuno uništeno samopouzdanje. Šon je njegov brat blizanac. Ima svoju firmu, oblači se po poslednjoj modi, vozi atraktivan auto, izlazi na prava mesta i spava sa najlepšim ženama. Problem je u tome što su obojca nezadovoljni.
 
Šon čezne za porodičnom toplinom. Tom sanja da će nekada ponovo nositi košulju, bez fleka koju su napravila deca i da će njegova žena ( ili - iskreno - bilo ko) ponovo biti zainteresovana za njega.
Braća, koristeći mogućnost koju im je priroda dala, rešavaju da se zamene i prožive svoje fantazije u dve nedelje, živeći tuđe živote. Jedino pravilo je: Sara, Tomova žena, mora da bude van te igre te zato koriste priliku od 15 dana njenog službenog odsustva
Život, naravno, nikad nije jednostavan. Sara se vraća ranije, Tom otkriva da Šonova firma i nije tako uspešna, a Šon započinje ozbiljnu vezu sa jednom mamom čiji sin ide u istu školu u koju idu i njegova deca. Laž se raspada i prava istina o tome šta braća zaista žele počinje da izlazi na videlo.
"Tuđi život" je briljantan, iskren i zabavan roman Grega Vilijamsa o snu svakog muškarca, šta god da to jeste.
Pošalji