troja gospodar srebrnog luka 1

TROJA - GOSPODAR SREBRNOG LUKA 1

Dejvid Gemel
Podelite:
Sve knjige sa ove akcije možete kupiti po ceni od 333 rsd, ali je minimalan iznos, da bi akcijska cena važila, 999 rsd. Svaka sledeća knjiga (četvrta, peta, šesta...) je takođe 333 din. Količine pojedinih naslova su ograničene. Akcija traje do 30.6.
"Troja - Gospodar srebrnog luka 1" je snažna i očaravajuća priča od koje se ne možete odvojiti. Priča o ljubavi i mržnji, ambicijama i rivalstvu, ratu i miru. Tri osobe će izmeniti sudbinu naroda.
 
 
Helikaon, mladi princ iz Dardanije, proganjan traumama iz detinjstva; sveštenica Andromaha, čiji su živahni duh i snažna samostalnost ugrozile kraljevsku moć; i legendarni ratnik Argurije, zaogrnut samoćom, koga pokreće jedino želja za osvetom. Oni će otkriti da je Troja grad rastrzan uništavajućim rivalstvima, pravi vrtlog ljubomore, zavera i smrtonosnih izdaja. Neprijatelji su se namerili na njena bogatstva, i izvan čuvenih zidina kuju planove za njen pad. Ovo je vreme hrabrosti i izdaje; vreme straha i krvoprolića. Vreme heroja. Pročitajte prvi od šest nastavaka romana Troja najpoznatijeg pisca epske fantastike Dejvida Gemela.
 
Naslov originala: Troy - Lord of the Silver Bow / David A. Gemmell
Pošalji