trilogija velike škole dine 3 navigatori dine

TRILOGIJA VELIKE ŠKOLE DINE 3 – NAVIGATORI DINE

Brajan Herbert, Kevin Džej Anderson
Dramatična završnica "Trilogija Velike škole Dine 3 - Navigatori Dine" dešava se 10.000 godina pre najpopularnije naučnofantastične sage svih vremena.

Navigatori, oni koji su pod dejstvom začina mutirali u bića znatno superiornija od ljudi, poseduju sposobnosti da predviđaju sigurne putanje i bezbedno sprovode međuzvezdana putovanja. Njihovim dejstvom rastućem carstvu otvorena je cela vaseljena. Džozef Venport, magnat koji jedini poseduje znanje o pravljenju navigatora, želi da stvori sopstveno komercijalno carstvo.

Ali na svakom koraku Venport se sučeljava sa silama antitehnološkog fanatizma, batlerijskim džihadistima koje predvodi harizmatični i opasni Manford Torondo. Njihov cilj je da prekinu novu renesansu koja je zahvatila carstvo ljudi i vrate ga u čisto stanje bez mašina.Između ovih titanskih sila, novi nesigurni Rodrik Korino prisiljen je da preuzme carski presto nakon atentata na njegovog brata. Navigatori su ključ pomoću kojeg će se ucrtati put ka svetloj budućnosti carstva…ili ka njegovom potpunom uništenju.

„Eksplozivna završnica koja će zadovoljiti sve fanove.” – Publishers Weekly

„Nećete moći da prestanete sa čitanjem.” - Scifi Pulse

Pošalji