tražim srodnu dušu
891 rsd990 rsd
Sve cene su sa uračunatim PDV-om.
rasprodato

TRAŽIM SRODNU DUŠU

Rejčel Vinters
Tražim srodnu dušu Rejčel Vinter je idealna knjiga za ljubitelje romantičnih komedija. Glavna junakinja romana, Ivi Samers, spremna je na sve da bi ostvarila svoj san da postane scenarista, pa čak i da pokuša da ubedi arogantnog klijenta Ezru da ljubav zaista može biti ružičasta kao na filmu.
Podelite:

Može li stvarna ljubav da bude kao ona na filmu?
Ivi se preselila u London kako bi ostvarila svoj san da postane scenarista. Međutim, kad se zaposlila u Agenciji za film i TV, kao asistent Vilijama Džonatana Trećeg, poznatog i kao „Zovite mi Monti”, taj san će na izvesno vreme morati da zanemari, kako bi drugima pomogla da ostvare svoje snove.
Ubrzo se ispostavlja da je agencija na izdisaju: može da je spase samo Montijev najvažniji klijent, Ezra Čester. Međutim, kad je saznao da se od njega očekuje da napiše romantičnu komediju, Ezra odustaje – ispod časti mu je da, kao scenarista oskarovac, piše scenarije za nekakve sentimentalne limunadice.

Rejčel Vinters, TRAŽIM SRODNU DUŠU

25.11.2019.

Priča o asistentkinji u Agenciji za film i TV koja prati uputstva iz romantičnih komedija kako bi sačuvala posao... a ko zna, možda i pronašla pravu ljubav. Detaljnije

Pošalji