novo
toranj praskozorja

TORANJ PRASKOZORJA

Sara Dž. Mas
Radnja romana Toranj praskozorja, autorke Sare Mas, odvija se u isto vreme kad i radnja knjige „Carstvo oluja“. Roman govori o Kejolu Vestfalu, omiljenom liku čitalaca ovog serijala. Ovo je epski roman, pun romantičnih scena zbog kojih će vam biti pomalo vruće, kao i emotivnih trenutaka i zapleta koje uopšte niste očekivali. Sara Dž. Mas još jednom je uspela da napiše sjajan roman fantazije, pun ženskih likova na koje možete da se ugledate.
Podelite:

Šesta knjiga najpopularnijeg tinejdž serijala po oceni Amazona.

„Dirljiva priča o teškoj borbi za oporavak i iskupljenje.“ Kirkus Reviews

Kejol Vestfal je sebe uvek video kao nepokolebljivog, odanog, snažnog kapetana Kraljevske garde, ali sve se to promenilo kada se stakleni zamak srušio, kada su njegovi ljudi iskasapljeni i kada ga je kralj Adarlana poštedeo smrti, ali mu je polomio telo. Njegova poslednja i jedina nada u oporavak je u rukama legendarnih vidarki koje žive u Tore Cesmeu u gradu Antici – prestonici moćnog carstva na Južnom kontinentu.

Dok se rat nadvija nad Dorijanu i Elin, sve je izvesnije da će njihov opstanak zavisiti od toga hoće li Kejol i Nesrin ubediti vladare južnog carstva da stupe u savez.Ali ono što će njih dvoje otkriti u Antici ne samo da će promeniti njihove sudbine već će biti presudno za spas Erileje.

Pošalji