novo
tejlor iz ere u eru

TEJLOR: IZ ERE U ERU

Kerolajn Salivan
Knjiga "Tejlor: iz ere u eru" autorke Kerolajn Salivan predstavlja priču o najvećoj pop zvezdi ove generacije, Tejlor Svift. Tejlor je postigla vrhove top lista koristeći muzičke stilove od kantrija, preko popa i folka, do indi-roka. Ova neodoljiva biografija otkriva kako je odrastanje na farmi jelki dovelo Tejlor do rasprodatih arena širom sveta. Od njenog eponimnog debitantskog albuma 2006. godine, prodala je više od 200 miliona albuma, oborila rekorde u prodaji karata sa svojim Eras filmom i postala jedna od najuticajnijih umetnica svoje generacije. Tejlor Svift, najveća pop zvezda na svetu danas, inspiracija je i glas mladim devojkama, ženama i LGBTQ+ zajednici širom sveta. Kao otvorena feministička ikona, aktivistkinja i moćna preduzetnica, Tejlor je jedna od najplodnijih tekstopisaca poslednjih godina. Spotifaj ju je 2023. proglasio za najstrimovaniju umetnicu globalno, a jedina je umetnica koja je osvojila četiri Gremija za album godine. Njena zvezda ne pokazuje znake gašenja. U knjizi "Tejlor: iz ere u eru", Kerolajn Salivan, muzička novinarka, opisuje Tejlorino putovanje od mlade kantri umetnice do fenomena pop muzike. Biografija obuhvata njene veze visokog profila, priče iza njenih pesama i njenu evoluciju kao umetnice – iz ere u eru.

Priča o najvećoj pop zvezdi ove generacije iz ere u eru.

Tejlor Svift je dostigla vrhove top lista muzičkim stilovima koji pokrivaju sve od kantrija preko popa i folka do indi-roka. Sada, ova neodoljiva biografija priča priču o tome kako je jedna od najvećih pop ikona od odrastanja na farmi jelki dospela do rasprodatih arena širom sveta.

Od njenog eponimnog debitantskog albuma 2006, ova pop superzvezda prodala je više od 200 miliona albuma, rasprodala bezbroj arena dok je obilazila svet i oborila je rekorde u prodaji karata svojim Eras filmom. Postala je jedan od najuticajnijih umetnika svoje generacije, najveća pop zvezda na svetu danas.

Inspiracija i glas mladim devojkama, ženama i LGBTQ+ zajednici širom sveta, Tejlor je otvorena feministička ikona, aktivistkinja, moćna preduzetnica i jedna od najplodnijih tekstopisaca zadnjih godina. Spotifaj ju je 2023. proglasio za najstrimovaniju umetnicu globalno, jedina je umetnica koja je osvojila četiri Gremija za album godine i vešto menja stil sa svakim novim albumom; njena zvezda ne pokazuje znake gašenja.U ovoj zabavnoj biografiji, autorka i muzička novinarka Kerolajn Salivan popisuje Tejlorino putovanje od mlade kantri umetnice do fenomena pop muzike, obuhvatajući njene veze visokog profila, priče iza njenih pesama i njenu evoluciju kao umetnice – iz ere u eru.

Pošalji