kućica na drvetu od 91 sprata

KUĆICA NA DRVETU OD 91 SPRATA

Endi Grifits
"Kućica na drvetu od 91 sprata" je najnovija avantura koja je već osvojila Australijsku nagradu za dečju knjigu godine 2016. Autor Endi Grifits uspeva da očara čitaoce širom sveta, a njegova priča prodaje se u milionima primeraka. Hoćeš li se usuditi da istražiš ovo čudesno drvo i suočiš se sa izazovima koje nosi? Proricanje budućnosti ili brisanje sećanja - izbor je tvoj!

Endi i Teri zovu te u novu avanturu na njihovoj najnovijoj kućici. Stalnorastuća, sad ima 91 sprat. A na njoj te čekaju: najsnažniji vrtlog na svetu, sendvič-podmornica, pusto ostrvo (vapi za istraživanjem), džinovska paukova mreža (vapi za izbegavanjem) i veliko, crveno, tajanstveno dugme. Mami te da ga pritisneš. Hoćeš li? Ali, pazi, ne znaš čemu služi i šta aktivira.
Upoznaj madam Sveznalić, saznaj svoju sudbinu ako želiš, ona je gatara. Samo, hmmm, svaki put kad postaviš pitanje, nešto nestane iz tvog pamćenja. A ti ne znaš šta. I ne možeš da se setiš… Hajde, šta čekaš, penji se!

Čitajući ovu dečju knjigu čitaoci će:
Smejati se naglas.
Porazmisliti o buidućnosti
Poželeti da čuvaju decu iz komšiluka.Najnovija avantura, čiji je prvi deo nagrađen u Australiji nagradom Dečja knjiga godine 2016. Više od sedam miliona kopija prodatih širom sveta.Proricanje budućnosti ili brisanje sećanja, šta biraš?

Pošalji