tako mi svega

TAKO MI SVEGA

Džejms Paterson
Nov uzbudljiv triler Džejmsa Patersona, Tako mi svega, priča o ambiciji i ljubavi, uz dobro poznatog detektiva Aleksa Krosa.

Uzbudljiv triler o ambiciji i ljubavi.

Aleks Kros se nalazi u najtežem iskušenju dok se suočava sa svojim najličnijim neprijateljem, kriminalcem koji preti njegovoj porodici.

Detektiv Aleks Kros je porodičan čovek u duši: ništa mu nije važnije od dece, bake i supruge Bri. Porodici je njegov oslonac i daje mu snagu da se suprotstavi zlu. Jedan čovek to dobro zna i koristi Aleksovu snagu kao oružje protiv njega samog. Kada su njegovi voljeni u opasnosti, Kros c´e učiniti sve da ih zaštiti. Ali ako pokuša da ih zaštiti, oni c´e umreti.

Tako mi svega je najmoc´niji i najburniji Patersonov kriminalistički roman, a njegova karijera je, ne sme se zaboraviti, puna fantastičnih knjiga.„Pre dvadeset godina napisao sam: ’Prikrade se pauk je najbolji triler koji sam pročitao nakon dugo vremena. On će Paterosna lansirati među pisce bestselera.’ I bio sam u pravu, s tim što me je dvadeset godina kasnije Paterson ponovo iznenadio ovim odličnim nastavkom. Tako mi svega me je oduševio. Patersone, najbolji si.“– Nelson de Mil

Pošalji