platićeš mi

PLATIĆEŠ MI

Tereza Driskol
Alis je novinarka koja jedne srede prima preteći poziv i shvata da je progonitelj zainteresovan samo za nju. Zašto neko želi da ona pati i kako izaći na kraj sa psihopatama? Roman koji je napetiji iz stranice u stranicu, do konačne kulminacije na kraju.

DOBRA VEST JE DA VEĆINA PROGONITELJA NISU UBICE. LOŠA VEST JE DA SU MNOGE UBICE PRVO PROGONITELJI...

U sredu je sve kao i obično, dok ne zazvoni telefon, a tajanstveni pozivalac uputi jezivu pretnju. Novinarka Alis Henderson spušta slušalicu, spremna da je odbaci kao nešto usmereno protiv novina. Medutim, sledeće srede progonitelj povlači drugi potez i postaje jasno da je zainteresovan samo za Alis.

Neko želi da ona pati, ali zbog čega?

Članci koje je objavljivala su je proslavili i ljudi u kraju je vole - da li joj je život u opasnosti zbog prošlosti, a ne zbog onoga što radi? Alis odlučujeda se ne prepušta strahu, ali pošto policijska istraga tapka u mestu, njen dečko insistira da angažuju privatnog detektiva Metjua Hila.Iz srede u sredu pretnje eskaliraju i, na kraju, nije samo Alis na meti progonitelja već i njena porodica. Može li Alis da otkrije zbog čega je mučitelj, koji joj je sve bliže, kažnjava pre nego što ostvari zastrašujuće pretnje?

Platićeš mi

24.08.2022.

"Dobra vest je da većina progonitelja nisu ubice. Loša vest je da su mnoge ubice prvo bili progonitelji". Triler koji ostavlja bez daha ili tako zvuči, pročitajte Jelenine utiske... Detaljnije

Pošalji