tajne sticanja bogatstva i blagostanja

TAJNE STICANJA BOGATSTVA I BLAGOSTANJA

Valas D. Vejtls
Tajne sticanja bogatstva i blagostanja je pristupačan, lako razumljiv i praktičan vodič o tome kako se obogatiti pomoću duhovnih principa. Prema rečima samog autora Vajata Vejtlsa, knjiga je namenjena onima kojima je novac najhitnije potreban, koji najpre žele da se obogate a kasnije da filozofiraju.

Tajne sticanja bogatstva i blagostanja je pristupačan, lako razumljiv i praktičan vodič o tome kako se obogatiti pomoću duhovnih principa. Prema rečima samog autora, knjiga je namenjena onima kojima je novac najhitnije potreban, koji najpre žele da se obogate a kasnije da filozofiraju.
Zato nas ovaj tekst, korak po korak, vodi do sticanja bogatstva, bez mudrovanja i filozofije. Kako kaže Vejtls, šta god da je rečeno u prilog siromaštvu, ostaje činjenica da nije moguće živeti zaista potpunim i uspešnim životom ukoliko nismo bogati. Jer nedostatak novca osujećuje korišćenje sopstvenih potencijala i talenata, a time i dalji razvoj duše tokom ovozemaljskog života.
Nema ničeg lošegu htenju da se bude bogat. Želja za bogatstvom u stvari je želja za bogatijim, ispunjenijim i sadržajnijim životom, a ta je želja hvale vredna.Postoje tri motiva zbog kojih živimo: živimo za telo, živimo za um, živimo za dušu. Svaki od ovih motiva je podjenako potreban i nijedno od ovo troje ne može živeti potpuno ako je preostalo dvoje odsečeno od punog izražaja života.

Pošalji