tajne koje smo čuvale

TAJNE KOJE SMO ČUVALE

Lara Preskot
Lara Preskot u svom debitantskom romanu iznova piše istoriju skandaloznog Pasternakovog dela – Doktora Živaga. Tajne koje smo čuvale je uzbudljiva priča o hladnom ratu i dve špijunke koje će učiniti sve da pronađu zabranjeno remek-delo.

Dve špijunke u potrazi za zabranjenim remek-delom.
Uzbudljiv roman o preobražaju, dužnosti i žrtvovanju nadahnut istinitom pričom o zaveri CIA u kojoj je jedan od najvećih ljubavnih romana svih vremena – Doktor Živago – korišćen za antisovjetsku propagandu.
Hladni rat je u punom jeku. Dve daktilografkinje iz biroa CIA dobijaju životni zadatak. Misija: krijumčarenje Doktora Živaga iz SSSR-a, gde se niko ne usuđuje da ga objavi, i nastojanje da Pasternakovo veliko delo nađe put do štamparija u svetu.

TAJNE KOJE SMO ČUVALE, Lara Preskot

26.01.2020.

Sestrinstvo u koje autorka uvlači čitaoca u svojoj priči o Hladnom ratu nećete želeti da napustite ni kada se priča približi kraju. Žene u romanu ,,Tajne koje smo čuvale” trpe mnogo toga – nepoštovanje na poslu, pretnje od strane vlasti, seksualno uznemiravanje i iznad svega toga, činjenicu da je njihov doprinos prećutkivan, ali ovo ipak nije sumoran roman. Detaljnije

Pošalji