tajna od milijardu dolara

TAJNA OD MILIJARDU DOLARA

Rafael Badzijag
Rafael Badzijag nam iz novog ugla i potpuno druge perspektive predstavlja navike koje nismo ni svesni da smo sami izabrali. Kjniga "Tajna od milion dolara" daje nam odgovor na pitanje da li smo zapali u rutinu i kao se iz iste izvući.

Koje su vaše navike? Jeste li ih svesno birali? Podržavaju li vaše dugoročne ciljeve? Da li ste uspostavili rutine u životu i poslu? Verujete li u sebe i jeste li optimistični u pogledu onoga što možete da postignete? Obeshrabruju li vas negativci, ili ste asertivni prema njima? Verujete li dovoljno u svoje sposobnosti da uspete u poslu? Milijarderi ne postavljaju pitanje „Zašto?“, oni pitaju: „Zašto da ne?“ „Zašto?“ je samo pokušaj razumevanja; „Zašto da ne?“ znači: „Pokušajmo i postignimo to.“

Knjiga Tajna od milijardu dolara iz prve ruke nudi znanje o milijarderima preduzetnicima, i to ispričano njihovim rečima. Niko ranije nije intervjuisao više od 20 milijardera širom sveta za potrebe neke knjige. Rafael Badzijag ima zaista jedinstven dar da ljude koji su veoma zatvoreni u pogledu svog posla i bogatstva navede na to da otvore srce i podele najintimnije misli i osećanja o svom putu do uspeha. Dok budete čitali ovu knjigu, otkrićete da morate da kročite van zone komfora ako želite da postignete nešto veliko. Da morate da iskoristite svaku priliku da učite – kad god i gde god je to moguće. Da osluškujete svoje želje i svoju strast. Strast je jedan od najvažnijih kvaliteta poslovnog čoveka i deo tajne uspeha za mnoge intervjuisane. Ako imate strast prema onome što radite, bićete samomotivisani, željni i neumorni. I, naravno, da morate naporno da radite. Možete biti talentovani, možete biti vizionar, ali morate da radite i da nikad ne odustanete. Život je maraton, a ne trka na 100 metara. Možete pasti i ipak pobediti u trci.

Pošalji