tajanstvena avantura sa starim slovenima

TAJANSTVENA AVANTURA SA STARIM SLOVENIMA

Gorana Lemajić, Jelena Šuput
Edicija IZABERI AVANTURU povešće vas u uzbudljiv svet istorije i mašte u kojem ste glavni junaci baš vi. Dok budete putovali kroz vreme i sretali zanimljive, slavne ili sasvim obične ljude iz prošlosti, moći ćete sami da odlučujete o toku svoje pustolovine i da izaberete put koji će vas odvesti do jednog završetka od mogućih deset. Upustite se još danas u Tajanstvenu avanturu sa Starim Slovenima, Gorana Lemajića i Jelene Šuput.

Edicija IZABERI AVANTURU povešće vas u uzbudljiv svet istorije i mašte u kojem ste glavni junaci baš vi. Dok budete putovali kroz vreme i sretali zanimljive, slavne ili sasvim obične ljude iz prošlosti, moći ćete sami da odlučujete o toku svoje pustolovine i da izaberete put koji će vas odvesti do jednog završetka od mogućih deset.

TAJANSTVENA AVANTURA SA STARIM SLOVENIMA vodi vas u davni VII vek. Uzbudljivi susreti sa Starim Slovenima, Vizantincima, Avarima i Persijancima približiće vam neke važne istorijske događaje koji su obeležili to vreme. Pripremite se i za nesvakidašnje doživljaje s mitskim stanovnicima čudesnih šuma i planina! Krenite sa Anastasijom i Dimitrijem u novu avanturu!

Pošalji