stvari koje padaju s neba
634 rsd792 rsd
Ušteda 158 rsd (20%)
Sve cene su sa uračunatim PDV-om.
- +

STVARI KOJE PADAJU S NEBA

Selja Ahava
Roman „Stvari koje padaju sa neba“ Selje Ahave je svojevrstan nežan priručnik o tome kako se nositi s pojavama na koje nemamo nikakvog uticaja. Ahava će nas naterati da se zapitamo koje su to srećne i nesrećne okolnosti koje padaju sa neba, a menjaju nam život iz korena.
Podelite:

Teta Ana je dobila na lotou. Kakva slučajnost i kakva sreća! Ali onda joj je s neba pala još jedna pobeda, isto loto samo različiti brojevi. Kakva slučajnost i kakva nedoumica. Zašto baš ja, pita se teta Ana,i šta sad? Teta Ana je spavala pune tri nedelje od šoka.
S neba je pao grumen leda. I pogodio mamu u glavu dok je sadila jagode u svojoj bašti. Kakva nesrećna slucajnost. Da li je moguće da i takve stvari padaju s neba, pita se tata. Zašto baš moja mama, želi da zna osmogodišnja Sara.
Ribara Hamiša Makaja grom je udario čak tri puta. Tri puta je Hamiš imao tu nesreću da baš njega pogode stvari koje dolaze s neba, i isto je toliko puta Makaj imao sreću da preživi.
Ahavin roman neobična je hronika srećnih i nesrećnih slučajnosti koje mogu zadesiti svakog
čoveka, i istovremeno nežan priručnik o tome kako se nositi s pojavama na koje nemamo nikakvog uticaja.
Stvari koje padaju s neba jeste tužna priča donesena na iznenađujuće duhovit način, bez patetike, bez zapadanja u očaj. Roman koji će vam dozvati suze u oči i osmeh na lice.

Selja Ahava, STVARI KOJE PADAJU S NEBA

23.06.2019.

Vreme leči sve je još jedna šuplja fraza čiju će neistinitost Sara naučiti na teži način. Prošlo je mnogo dana od kada je poslednji put videla majku, ali to ne znači da joj manje nedostaje. Naprotiv. Pronalazi razne načine da joj se ona vrati u životu pa makar i kao prikaza koja joj priča oneobičene bajke, kao što je to nekada radila. Detaljnije

Pošalji