staza smrti

STAZA SMRTI

Sara Bledel
Prvi roman danske autorke Sare Bledel je bio „Zaboravljene devojčice“, a sada nam donosi novi nastavak o istražiteljki Luiz Rik, "Staza smrti". Priča je uzbudljiva i napeta, mračnija od prethodne, i veoma brzo će vam otkloniti početno oklevanje i sumnju. Iskrena preporuka za sve koji vole istražiteljske trilere, a posebno priče o okultizmu i neobičnim religijskim/kult grupama.

Autorka bestselera Zaboravljene devojčice
„Napeto, neizvesno, uzbudljivo. Roman koji će vam se sigurno dopasti.“
– Bookreporter.com

Luiz Rik, šefica specijalne jedinice Istražnog odeljenja vraća se u službu nakon dužeg bolovanja. Ova elitna jedinici danske policije koja traga za nestalim licima dobija informaciju da je pre nedelju dana nestao jedan petnaestogodišnji sin mesara iz Valsea. Ubrzo nakon što preuzme potragu, Luiz shvata da bi ovaj slučaj mogao imati veze sa istragom smrti njenog momka koja se odigrala pre mnogo godina.

Luiz će morati da se sretne sa osobama iz svoje prošlosti: porodicom bivšeg dečka, glavnim istražiteljem Kimom iz Holbeka, fanatičnim članovima neopaganističkog kulta, novinarkom Kamilom Lind… Otkrivajući komplikovane, smrtonosne veze žitelja malog grada, Luiz shvata gorku istinu i opasne tajne koje oni kriju.„Retki su autori koji poseduju veštinu da napišu ovako nemilosrdan i uzbudljiv triler protkan folklornim motivima sa kojima će svaki čitalac na planeti moći odmah da se poveže. Povrh svega, emotivan život glavne junakinje opisan je tako živopisno i uverljivo da poverujete da bi mogla biti vaša bliska prijateljica.“– Oprah.com„Sara Bledel je novi književni glas na koji treba ozbiljno računati. Ovo je još jedna uverljiva, dinamična priča u kojoj će čitaoci uživati.“– Karin Sloter

Pošalji