starija, ali bolja, ali starija

STARIJA, ALI BOLJA, ALI STARIJA

Karolin De Megre, Sofi Mas
U knjizi Starija, ali bolja, ali starija, autorke se šale na svoj račun i govore o tome kako se Francuskinje osećaju kada treba da napune četrdeset godina. Karolin de Megre i Sofi Mas nam govore kako se s godinama menja njihovo ponašanje „loše devojke“, a njihove priče o lepoti, ljubavi, zavođenju, načinu života, porodici, poslu i samačkom životu će vas sigurno zabaviti.

Autorke bestselera Kako biti Parižanka gde god da si
Šta pametne, izuzetne Francuskinje u četrdesetim misle, osećaju i savetuju o životu, ljubavi i svemu ostalom?
Knjiga Starija, ali bolja, ali starija namenjena je četrdesetogodišnjim i starijim ženama koje su zbunjene promenama koje su ih zadesile. Duhovitim, toplim i prisnim obraćanjem, autorke pričaju o svojim iskustvima sa starenjem i daju pregršt korisnih, originalnih i zanimljivih saveta. Suština je ne samo da treba dostojanstveno prihvatiti normalne biološke promene, već da bi trebalo da ih okrenemo u svoju korist i uživamo u njima.
Šarmantne Francuskinje se ne ustežu da pričaju o veoma intimnim stvarima kako bi naglasile da godine, kao i sve ostalo u životu, zavise od toga kako ih doživljavamo. Ulazak u petu deceniju nije razlog da se dame povuku od sveta, okače visoke potpetice o klin, zaborave na strast i romantiku, da postanu „tetke“. Naprotiv, iskustvo i mudrost koju smo pokupile na trnovitom životnom putu konačno su nam pružile sve što nam je potrebno da zaista živimo punim plućima. Samo nam nedostaje nekoliko šarmantnih pariskih caka da bismo se radovale svakom novom danu i dokazale drugima, a prvenstveno sebi, kako smo zapravo tek sad sofisticirane zavodnice.„Knjiga koju ćete čitati do kasno u noć, a onda kupiti svim prijateljicama. Prepuna je inspirativnih citata i komičnih anegdota.“ Vogue UK

Pošalji