s t a g s

S.T.A.G.S.

M. A. Benet
S.T.A.G.S. je uzbudljiv triler M.A Beneta koji nas vodi u elitnu školu u kojoj su privilegovani studenti. Među njima je i usamljena Grir koja tamo ne nalazi prijatelje. Zato kada dobije misterioznu pozivnicu sa rečima lov, pucanje, ribolov, kojom je pozvata da provede vikend na seoskom posedu najpopularnijeg i najbogatijeg momka iz škole, ona srećno prihvata. Ipak, uskoro će shavatiti o čemu se zapravo radi i kakav je lov zapravo u pitanju.

Jesenji je semestar, a Grir Makdonald se muči da se uklopi u ekskluzivnu školu Sveti Ejdan Veliki, koja je privilegovanim studentima poznata kao S.T.A.G.S. U trenutku kad očaja­va jer nema prijatelja, Grir dobija misterioznu pozivnicu s tri utisnute reči: lov, pucanje, ribolov. Kad Grir shvati da je pozvana da provede vikend na seoskom posedu Henrija Vorlenkorta, najpopularnijeg i najimućnijeg dečka u školi, u isto vreme je iznenađena i polaskana.
Ali kad se Grir pridruži, u drevnoj i prostranoj dvorani, osta­loj nekolicini izabranih, uviđa da Henrijevi roditelji nisu kod kuće; jedini prisutni odrasli su skupina jezivih i poslušnih slu­ga. Studenti su u milosti svog hirovitog domaćina i naredna tri dana – kad se održavaju i tri krvava sporta: lov, pucanje i ri­bolov – postaju mračna i zlokobna, a Grir se suočava s jezivim otkrićem da su oni koje love upravo oni neželjeni u školi…

Pošalji