novo
šta vam se desilo

ŠTA VAM SE DESILO?

Brus V. Peri, Opra Vinfri
Brus Peri i proslavljena Opra Vinfri udružili su snage i napisali ovo svojevrsno delo popularne psihologije pod naslovom "Šta vam se desilo". Knjiga se bavi pitanjima kakvo se ponašanje oblikuje oko emocionalnih mina koje nam ostavljaju traume za sobom.

PONAŠANJE SE OBLIKUJE OKO EMOCIONALNIH MINA KOJE JE TRAUMA OSTAVILA ZA SOBOM.

Najranija iskustva određuju nam trasu životnog puta, a knjiga Šta vam se desilo? pruža moćne naučne i emocionalne uvide u obrasce ponašanja, nerazumljive mnogima od nas.

Kroz ovo sočivo možemo izgraditi i obnoviti svest o sopstvenoj vrednosti i ponovo podesiti svoje odgovore na okolnosti, situacije i međuljudske odnose. Drugim rečima, ova knjiga je ključ za preoblikovanje života svakog od nas. - Opra Vinfri

Ova knjiga će vam promeniti pogled na život. Jeste li se ikad zapitali: Zašto sam to uradio? ili Zašto ne mogu da kontrolišem svoje ponašanje? Možda su vas drugi osuđivali i razmišljali: Šta nije u redu stim čovekom? Kad preispitujemo svoja osećanja, najčešće okrivljujemo sebe zato što ne odstupamo od nemogućih standarda – i prema sebi i prema drugima.Vreme je da promenimo pitanje.Kroz duboko intimne razgovore Opra Vinfri i dr Brus Peri skreću nam pažnju s pitanja šta nije u redu s vama na pitanje šta vam se desilo. U ovoj knjizi Opra Vinfri priča nam o svojoj prošlosti, iskustveno stečenom razumevanju ranjivosti, kao posledice traume i negativnih okolnosti iz detinjstva. U zabeleženim razgovorima Opra i dr Peri proučavaju ljude, ponašanja i nas same . Ta suptilna, ali dubokoumna promena u sagledavanju traume pomaže nam da steknemo uvid u svoju prošlost kako bismo raščistili svoj put u budućnost, dokazanim i moćnim metodama otvarajući vrata rezilijentnosti i isceljenju.

Pošalji