šta ćemo sad

ŠTA ĆEMO SAD?

Holi Born
Šta dolazi posle „živeli su srećno do kraja života“? Upravo ovo je tema kojoj je autorka Holi Born posvetila svoj prvi roman za odrasle, Šta ćemo sad?. Život njene protagonistkinje pratimo kroz komentare na Instagramu, SMS poruke i objave na Fejsbuku, kao i kroz niz zapažanja koja podsećaju na dnevničke beleške – pomalo zastrašujuće, ali takav postaje i sam život, zahvaljujući sveprisutnosti društvenih mreža.

Šta ako kada izgradiš karijeru i imaš sve ipak nisi srećna? Da li je to i dalje uspeh?
Duhovito, iskreno, dirljivo istraživanje ljubavi, prijateljstva i emocionalnog lavirinta u koji može zabasati svaka žena u tridesetim godinama.
Ko je uopšte Viktorija Bejli?
Nema sumnje da je Viktorija uspela u životu. Ona je autorka bestselera. Njena knjiga inspirisala je milione žena koje je sad obožavaju i netremice je prate na internetu. Pritom, svi joj zavide na savršenoj vezi.
I niko ne zna da Viktorija Bejli živi u laži.
Sve njene prijateljice se udaju i dobijaju decu, jedino njen dugogodišnji dečko i ne pomišlja da njih dvoje zasnuju porodicu. Čak je i njena najbolja drugarica Di, večiti treći točak u društvu, sada zaljubljena. Viktoriji ima trideset jednu godinu i ne želi da bude ikona društvenih mreža već da živi jednostavno i bude srećna.Vreme je da Viktorija počne da živi po principima koje zastupa, ali ima li hrabrosti za to?„Moja omiljena knjiga o emocionalnom životu žena.“ Doli Olderton„Odlično! Retko ko piše ovako iskreno o tome kako se nositi sa svim očekivanjima koje društvo postavlja pred žene.“ Marijana Kiz„Holi Born je duhovita i britka dok isteruje na čistac laži kojima sebe obmanjujemo iz straha da ćemo biti odbačeni ako ne ispunimo sva očekivanja.“ Emerald Street

Pošalji