srce od stakla
rasprodato

SRCE OD STAKLA

Nora Roberts

Srce od stakla: Mlada Elizabet živi po surovim pravilima koje je odredila njena majka – sve dok jedne večeri ne odluči da zbaci nametnute okove.
Opojno uzbuđenje prvog izlaska razbudiće sva njena usnula čula, a misteriozni mladić sa očaravajućim ruskim akcentom potpuno će joj zavrteti um. Žureći da odbaci sve zabrane, Elizabet će zaboraviti na oprez i doneti kobnu odluku zbog koje će žaliti ostatak života.
Dvanaest godina kasnije, u raskošnoj lepoti jednog planinskog gradića svoj dom pronalazi mlada žena po imenu Abigejl Loueri. Povučena i nepoverljiva prema svima, Abigejl se drži podalje od svojih sugrađana – ali ne sluti da upravo time privlači pažnju. Tajanstvena Abigejl naročito će zaintrigirati lokalnog šefa policije, mladog Bruksa Glisona, koji će ubrzo shvatiti da se iza njene hladne spoljašnosti, oštrog uma i krajnje neobičnih životnih navika krije zlokobna tajna.
Dok Bruksova neposrednost i toplina polako počinju da ruše zidove koje je Abigejl oko sebe podigla, prošlost preti da napokon uzme svoj danak…

Pošalji