sql programiranje sa primerima u sql server bazi podataka

SQL PROGRAMIRANJE : SA PRIMERIMA U SQL SERVER BAZI PODATAKA

Snežana Popović, Miloš Milosavljević
Knjiga nas postupno i usmereno vodi ka sticanju osnovnih, a kasnije i naprednih znanja i koncepata baza podataka i SQL servera. Autori na koncizan način, odmerenim i jasnim primerima uspevaju da čitaoca uvedu u apstraktni svet, ukazujući na vezu između baza podataka i realnih koncepata koje one implementiraju.
Dugogodišnje iskustvo na realnim projektima i implementacijama utkano je u tekst ove knjige i sve date primere, pružajući čitaocu uvid u realne probleme i njihova rešenja. Autori na ovaj način uspevaju da čitaoca na najbolji način pripreme na realne situacije sa kojima će se u praksi susretati.
Knjiga „SQL programiranje – sa primerima u SQL server bazi podataka” zbog jedinstvenog pristupa autora, uspeva ne samo da čitaoca nauči SQL programiranju već i da prenese način razmišljanja i pristup potreban za uspešno SQL programiranje i projektovanje baza podataka. Upravo to čini ovu knjigu jedinstvenom i dragocenom za sve one koji žele ući u svet SQL programiranja.Bratislav Dimitrovrecenzent
Pošalji