sportski novinar

SPORTSKI NOVINAR

Ričard Ford
Tridesetosmogodišnjem Frenku Baskombu vreme Uskrsa nije omiljeno doba godine. Štaviše moglo bi se reći da je to samo još jedna od mnogobrojnih ironija koje mu preplavljuju život. Za Frenka ovo je vreme godišnjice sinovljeve smrti.

Frenk Baskomb je sportski novinar. Ima 38 godina, jedan propali brak iza sebe, dvoje dece, mlađu devojku, neostvarenu karijeru pisca i veliku tragediju koja ga je zadesila. Tokom jednog uskršnjeg vikenda stvari će početi još više da se komplikuju.
Sportski novinar je prvi deo „Baskombove trilogije”, koju su mnogi kritičari već uvrstili u klasike savremene američke literature. Sport ne mora da vas interesuje da biste uživali u Fordovoj knjizi – posredi je snažna, melanholična i nadasve univerzalna priča o čoveku čija borba sa bremenom prošlosti i neizvesnom budućnosti podseća na svakodnevnu borbu svih nas.

3 za 990!

03.04.2023.

MINIMALAN iznos za kupovinu knjiga sa ove akcije je 990 din (3 knjige) Svaka sledeća knjiga sa ove akcije je takođe 330 din (peta, šesta, sedma itd.) Dostava je besplatna za porudžbine preko 1999 din i odnosi se na isporuke na području Srbije. Detaljnije

Ričard Ford, SPORTSKI NOVINAR

08.09.2019.

Tridesetosmogodišnjem Frenku Baskombu vreme Uskrsa nije omiljeno doba godine. Štaviše moglo bi se reći da je to samo još jedna od mnogobrojnih ironija koje mu preplavljuju život. Za Frenka ovo je vreme godišnjice sinovljeve smrti. Detaljnije

Pošalji