spasavanje misi karmajkl

SPASAVANJE MISI KARMAJKL

Bet Mori
Spasavanje Misi Karmajkl je dirljiva i nežna priča o tome kako se život ponekad neočekivano promeni i donese nam novu radost. Bet Mori je opisala život jedne usamljene starice kojoj sin i unuk žive na drugom kraju sveta i koja je u svađi sa ćerkom, a koja je ostala i bez muža. Ipak, jednog dana u njenom život nenadano će se pojaviti novo prijateljstvo.

„Knjiga o dobroti koja unosi radost u vaš život.“ Good Housekeeping

Milisent Karmajkl ima sedamdeset devet godina i živi u velikoj kući punoj uspomena – na sina i unuka koji žive na drugom kontinentu, na ćerku s kojom je u svađi, na muža kog više nema, kao i na mnoge druge koje je izgubila u životu. Sama i u dugovima, rešena da sačuva svoj dom, Misi je odlučila da se bori onako kako jedino zna: tvrdoglavom samoćom i štednjom, uz poneki gutljaj šerija ili vina, uveravajući samu sebe da joj niko nije potreban.

No jednog dana u parku neočekivano nailazi na neke drugačije ljude, na topli glas prijateljstva, pruženu ruku. Zbunjena i nenavikla na takve odnose, Misi Karmajkl odlučuje da pod stare dane isproba novu vrstu poznanstva, ne nadajući se, međutim, da će se među njenim najvećim prijateljima naći i jedan pas.

„Roman koji će vam izmamiti osmeh na svakoj stranici. Izvanredna priča.“ Woman's Weekly
 

Bet Mori, SPASAVANJE MISI KARMAJKL

16.06.2020.

Čak i kada izgleda da ništa više nije preostalo i da se ničemu ne možemo nadati, život ume da nas demantuje i donese nam neki novi početak. Spasavanje Misi Karmajkl je upravo jedna takva knjiga, a njena autorka Bet Mori je uspela da je napiše tako da svakom čitaocu izmami osmeh i pruži ohrabrenje. Detaljnije

Pošalji