solidworks 2020 za mašinske inženjere
rasprodato

SOLIDWORKS 2020 ZA MAŠINSKE INŽENJERE

Sham Tickoo
Knjiga uvodi čitaoce u SOLIDWORKS 2020, vrhunski program za parametarsko oblikovanje punih tela. U ovom udžbeniku autor stavlja akcenat na tehnike oblikovanja koje povećavaju produktivnost i efikasnost rada. Poglavlja su organizovana tako da se postupno i sistematično objašnjavaju svojstva i mogućnosti softvera.

Glavne odlike knjige

Udžbenički pristup
Autor je primenio udžbenički pristup, a cela knjiga se zasniva na učenju uz rad. U takvom pristupu, praktične vežbe vode korisnika kroz proces izrade modela.

Vežbe s projektima iz stvarnog sveta
Autor je u vežbama koristio oko 50 pravih mašinskih projekata. Zahvaljujući tome, čitalac može da poveže vežbe iz knjige sa stvarnim modelima iz mašinske industrije. Knjiga sadrži i 46 zadataka koji su zasnovani na realnim mašinskim projektima.Saveti i napomeneDodatne informacije o obrađenim temama date su u vidu saveta i napomena.Bogato ilustrovan tekstTekst knjige je ilustrovan sa oko 1200 crteža i snimaka ekrana.Ciljevi učenjaNa prvoj strani svakog poglavlja navedene su teme obrađene u datom poglavlju.Test za proveru znanja, pitanja i zadaciSvako poglavlje se završava testom za proveru znanja pomoću kog će korisnici proceniti kako su savladali materiju obrađenu u poglavlju. Odgovori na pitanja iz testa dati su na kraju poglavlja.
Pošalji