slepi tigar

SLEPI TIGAR

Sandra Braun
"Slepi tigar" Sandre Braun je novo ostvarenje ove spisateljice, stručnjaka za romantičnu tenziju i neodočjivu napetost koja ovog puta pobeđuje.

Prohibicija je novi zakon zemlje, ali ubistvo, haos, požuda i pohlepa već vladaju u glavnom krijumčarskom gradu Teksasa.

Tačer Haton, vojnik umoran od rata, na povratku svom kaubojskom životu iskače iz teretnog voza u pokretu da bi izbegao nevolje… ali sudbina mu je pripremila više nego što je očekivao. Istog dana kada je stigao u Foli u Teksasu, jedna meštanka nestaje. Tačer, jedini stranac u gradu, osumnjičen je za njenu otmicu, a možda i ubistvo. Između njega i oslobađanja od krivice stoje korumpirani gradonačelnik, pokvareni šerif, ozloglašena vlasnica bordela, lukavi krijumčar, zavađeni proizvođači ilegalnog alkohola… i mlada udovica čije meke crte lica kriju gvozdenu volju. Ono što je za Lorel Plamer trebalo da bude novi početak, pretvara se u tragediju. Ostavljena na milost i nemilost, ali odlučna da diktira sopstvenu buduc´nost, Lorel uranja u unosnu regionalnu industriju, zamerajući se ljudima sa druge strane zakona i na vrhuncu svoje moći. Njen uspeh brzo je čini metom zajedljivih konkurenata, čiji je jedini zakon odmazda. Kada izbije sukob, Lorel i – sada zamenik – Tačer naći će se na suprotnim stranama krijumčarskog rata, gde krv teče slobodno kao viski.

Pošalji