čarobne bajke

ČAROBNE BAJKE

Lora Sampson
"Čarobne bajke" su magično putovanje kroz svet čudesnih priča za laku noć iz celog sveta, skupljeno u predivnoj knjizi Lore Sampson. U ovom šarmantnom tomu, upoznaćete neustrašive junakinje i moćne čarobnjake koji se bore protiv strašnih aveti i tajanstvenih utvara. Pripovedanja iz Severne i Južne Amerike, Evrope, Zapadne Afrike, pa sve do Azije i Okeanije, čine ovu knjigu nezaboravnom zbirkom priča. Uz prelepe ilustracije autora Kvana i Lijena, "Čarobne bajke" će zauvek osvojiti srca čitalaca svih uzrasta, ostavljajući nezaboravan trag u književnom svetu.

Najlepše priče za laku noć iz celog sveta

Zaputite se u daleke zemlje po kojima lutaju strašne aveti i utvare protiv kojih se bore odvažne junakinje i moćni čarobnjaci. I pazite da se ne izgubite u tajanstvenom svetu vradžbina i teško raskidivih čini.

U ovoj prelepo ilustrovanoj knjizi prikupljene su čarobne bajke iz celog sveta – od Severne i Južne Amerike, Evrope, Zapadne Afrike, pa sve do Azije i Okeanije. Spisateljica Lora Sampson i ilustratori Kvan i Lijen stvorili su čudesnu zbirku priča koju će čitati i buduće generacije.

Pošalji