hilda i velika parada

HILDA I VELIKA PARADA

Stiven Dejvis
"Hilda i velika parada" je uzbudljiva avantura koja nas vodi kroz svet jedinstvene devojčice po imenu Hilda. Stiven Dejvis nas uvodi u život ove istraživačice, avanturistkinje i strastvene crtačice koja, zajedno sa svojom mamom, započinje novi život u gradu Trolbergu. Hilda žudi za čarobnim prijateljima i divljinom prepunom čuda, ali suočava se s izazovom prilagođavanja u školi i betonskom lavirintu grada. Uprkos teškoćama, Hilda uskoro stvara neobično prijateljstvo koje će je odvesti na put otkrivanja iznenađujućih tajni. Ova priča o prijateljstvu, otkrićima i čaroliji donosi nam svet u kojem se čudesne stvari dešavaju čak i u urbanim sredinama. "Hilda i velika parada" pruža nezaboravno iskustvo kroz oči hrabre devojčice koja ne odustaje od traženja čuda čak i u najneočekivanijim mestima. Stiven Dejvis nas vodi kroz ovu čarobnu priču sa veštinom i toplinom, čineći je neodoljivom za čitaoce svih uzrasta.

Upoznajte Hildu – istraživačicu, avanturistkinju, strastvenu crtačicu i prijateljicu svakog stvorenja u dolini! Pa... gotovo svakog stvorenja...

Hilda i njena mama su se preselile u svoj novi dom u gradu Trolbergu. Hilda žudi za svojim čarobnim prijateljima i divljinom punom čuda i teško joj je da se uklopi, posebno u školi.

Ali kad Hilda stekne novog prijatelja, ubrzo će početi da otkriva neke iznenađujuće tajne... Možda se čudesne i čarobne stvari mogu desiti i u ovom betonskom lavirintu?

Pošalji