sedam tajni srećne i zdrave veze

SEDAM TAJNI SREĆNE I ZDRAVE VEZE

Don Miguel Ruis, Hedereš Amara
Niko nije rekao da je lako biti u zdravoj i srećnoj vezi, posebno kada prva zaljubljenost prođe. Ljubav zahteva večiti rad bez odmora, a Don Miguel Ruis i Hedereš Amara u knjizi Sedam tajni srećne i zdrave veze otkrivaju kako da bez po muke uživate u blagodetima zajedničnog života.

Ljubav je oduvek bila smisao čovekovog postojanja, njegova pokretačka snaga, inspiracija za neverovatne poduhvate i izvor svakodnevne sreće. Zato svako od nas nastoji da ostvari vezu u kojoj će da doživi potpuno ispunjenje, da uživa, raste, napreduje, a pritom se i zabavlja.
Don Miguel Ruis Mlađi i Hedereš Amara, autori ove jedinstvene knjige, otkrivaju sedam lekcija koje će vam otvoriti put prema bezuslovnoj ljubavi.Razumevanje i primenjivanje njihovih principa pomoći će vam u bilo kojoj fazi vašeg intimnog partnerstva, bilo da ste u dugogodišnjoj vezi ili se tek spremate da uplovite u romantičan odnos.
Iako su ove lekcije nazvane tajnama, nema ničeg tajnog u njima. One su neotkri

vena žarišta – mudrost i istina svake od njih postoji u svima nama, a ova knjiga će vam pružiti smernice, mapu, Severnjaču, kako biste pronašli put do mudrosti koja je već u vama.
Upoznajte principe i dopustite da vas ponese struja ljubavi!

Don Miguel Ruis, Hedereš Amara, SEDAM TAJNI SREĆNE I ZDRAVE VEZE

16.04.2020.

Iako se danšnji svet u mnogome vrti oko materijalnog, emotivno ispunjenje ostaje ono što svakoga od nas zaista čini srećnim i kompletnim. Ipak, svedoci smo da opstajanje veza i nije baš tako jednostavno kako bismo voleli. Svaki odnos zahteva mnogo truda, a mi ponekad ne znamo odakle bismo počeli. Sedam tajni srećne i zdrave veze je knjiga koja će nam dati smernice ka pronalaženju bezuslovne ljubavi. Detaljnije

Pošalji