novo
šapice sa hladnog betona

ŠAPICE SA HLADNOG BETONA

Tina Horvat
"Šapice sa hladnog betona" je emotivna i inspirativna zbirka priča koja nas vodi duboko u svet napuštenih pasa kroz njihove oči i osećanja. Autorka Tina Horvat nas poziva da istražimo njihovu borbu za preživljavanje, želju za domom i potragu za najboljim prijateljem. Ova knjiga nije samo još jedna o psima; ona istražuje njihove misli, osećanja i svakodnevne izazove s kojima se suočavaju. Kroz ove priče, čitaoci će doživeti smeh, suze i duboko saosećanje, dok ih Horvatova vodi kroz svet ljubavi i poštovanja prema ovim četvoronožnim čudesima. "Šapice sa hladnog betona" ne samo da će vas dirnuti, već će vam otvoriti oči o stvarnosti koju mnogi ne primećuju, pružajući vam dublje razumevanje i saosećanje prema životinjama.

OTKRIJTE SVET NAPUŠTENIH PASA KROZ NJIHOVE OČI I OSEĆANJA!

Šapice sa hladnog betona će vas uvesti u razmišljanje i patnju napuštenih i odbačenih pasa. Pokazaće vam njihovu borbu i volju za preživljavanjem. Videćete put i želju za večnim domom i najboljim prijateljem.

Svaki pas je neverovatan na svoj način, krenite sa mnom u neverovatno putovanje kroz njihove misli i osećanja.

Postoje mnoge knjige o psima, o njihovim rasama, treningu, ishrani i predispozicijama, ali ovo je drugačija knjiga. Ovde govorim o njihovim osećanjima, njihovoj svakodnevnoj borbi za preživljavanje i nesrećama koje im se dešavaju. Svako treba da pročita ove priče, otvoriće vam oči o stvarima koje se dešavaju svaki dan oko vas ali ih vi prosto ne primećujete. Plakaćete i smejati se, ali ćete i shvatiti realnost i surovost u svetu u kome živimo, zajedno sa njima. Imaju samo vas, od vas sve zavisi.

Kada volite psa, uvek će vas neko sačekati kada dođete kući. Život će vam biti pun maženja, igre i smeha. Podelićete specijalne trenutke koji će vam pokazati kako je dobar osećaj biti voljen. Imaćete najboljeg prijatelja za ceo život. Spasite psa sa ulice, ulepšajte i sebi i njemu život.


TINA HORVAT U srcu svake priče koju je napisala leži neizmerna ljubav prema životinjama, posebno prema psima. Ova mlada autorka, zaljubljenik u sve što ima četiri noge, krzno i ponekad lavež, provela je svoje najranije godine učeći o čarima i izazovima brige o životinjama. Njen dom je uvek bio prepun ljubavi i životinjskog veselja. Trenutno deli svoj život sa dva vragolasta psa, dva razigrana zeca, veselim kanarincem i mudrom kornjačom, koji su ne samo njeni ljubimci, već i neiscrpna inspiracija. Ono što je posebno izdvaja je njena posvećenost psima lutalicama. Svaki slobodan trenutak provodi brinući se o napuštenim psima, pružajući im hranu, ljubav i, što je najvažnije, nadu. Kroz ove susrete, rodila se ideja za knjigu - zbirku priča koja odražava njenu strast i posvećenost ovim divnim bićima. Njene priče su više od pukih bajki o psima; one su odraz stvarnih iskustava, dubokih emocija i neizmernog poštovanja prema ovim četvoronožnim čudesima. Svaka priča u ovoj knjizi je prožeta ljubavlju i poštovanjem prema životinjama, čime autorica ne samo što zabavlja čitaoca, već ga i podučava o važnosti brige i ljubavi prema životinjama.

Pošalji