samo mladić i devojka u malom kanuu

SAMO MLADIĆ I DEVOJKA U MALOM KANUU

Sara Mlinovski
Samo mladić i devojka u malom kanuu je zabavna romantična priča Sare Mlinovski o Sem pred kojom je leto kakvo nije priželjkivala i koje će provesti bez svog dečka koji je otišao na proputovanje po Evropi. Iako se ponovo našla u letnjem kampu koji je želela da nikada više ne vidi, samo sada kao savetnica, dani pred njom će joj doneti iznenađenje u vidu zgodnog i šarmantnog instruktora jedrenja zbog koga će se zapitati šta zapravo želi.

Autorka bestselera I ne pomišljaj na to i Deset stvari koje smo uradile (a verovatno nije trebalo)

Prigrlite neočekivano. Nećete odoleti radosti koju donosi svaki iskorišćen dan.

Leto za Sem nije počelo sjajno. Ilaj, njen dečko, otišao je na putovanje po Evropi a ona je sad savetnica u Plavim potocima: letnjem kampu u koji se kao jedanaestogodišnjakinja zaklela da neće ponovo doći. Sem očekuje da narednih sedam nedelja budu potpuna katastrofa.

Tako i jeste dok ne sretne Gevina, instruktora jedrenja u kampu, koji sasvim preokrene njena očekivanja. Gevin je taj posao možda dobio samo zahvaljujući stomačnim mišićima. Ili onom osmehu. Ili tome kako ispunjava Semino slobodno vreme uzbudljivim doživljajima – plivanjem pod slapovima zvezda, šaputanjem tajni uz pečeni slez, noćnom (veoma opasnom) vožnjom kanuom.To nema nikakvog smisla. Sem voli Ilaja. Međutim, možda je sasvim otkačeno leto upravo ono što je Sem potrebno. A možda tek treba da shvati šta zapravo želi.„Morate pročitati... Ako ste raspoloženi za zabavu, drsko prepucavanje i ljupku romansu, uzmite ovu zabavnu knjigu.“ USA Today„Komično zabavno putovanje Evropom uz likove koje nećete skoro zaboraviti.“ Popsugar„Mlinovski dočarava glasove stvarnih tinejdžera razapetih nad jazom između detinjstva i zrelog doba.“ Booklist„Duhovita čak i kad poprima ozbiljan to, ova knjiga sažima čudo, radost i brige koji prate svako putovanje.“ Publishers Weekly

Pošalji