samo čudovište

SAMO ČUDOVIŠTE

Vanesa Len
"Samo čudovište" Vanese Len će vas opčinitii i uvidećete zašto je baš to knjiga koju ne ispuštate iz ruku dok je ne pročitate. Tajnoviti glavni ženski lik, London, muzej i tajanstveni kolega Nik koji je poziva da izađu. Uživajte u ovoj avanturi.

Ne zaboravi zlatno pravilo.

Kada su je poslali u London kod ekscentrične rodbine njene pokojne majke, Džoun uživa u savršenom letu. Obožava svoj štreberski posao u muzeju, a kada je preslatki kolega Nik pozove da izađu, oseća da sve dolazi na svoje mesto.

Niko ne sme da zna šta si.

A onda, kada stvari pođu po zlu, Džoun će se strmoglaviti kroz vreme i njeno će leto postati košmar. Njena porodica nije samo ekscentrična: oni su čudovišta, sa zastrašujućim, skrivenim moćima. A Nik nije samo lepi dečko: on je legendarni ubica čudovišta iz priča njenog detinjstva, koji će učiniti sve da ih uništi.

Nikada ni sa kim ne smeš da pričaš o tome. Da bi zaštitila svoju porodicu, Džoun će morati da udruži snage sa naslednikom protivničkog klana, Aronom Oliverom. Ali pre svega, moraće da prihvati svoju pravu prirodu. Jer u ovoj priči, čudovište je ona. Zakoračite u magični svet u kojem je granica između čudovišta i heroja tanka poput žileta, a tajne su najmoćnije oružje od svih.

Pošalji