sam svoj iscelitelj ojačajte svoj imunitet i ostanite zdravi do kraja života

SAM SVOJ ISCELITELJ: OJAČAJTE SVOJ IMUNITET I OSTANITE ZDRAVI DO KRAJA ŽIVOTA

Dipak Čopra, Rudolf E. Tenzi
Pioniri integrativne medicine i neuronauke, Dipak Čopra i Rudolf E. Tenzi, u knjizi SAM SVOJ ISCELITELJ: OJAČAJTE SVOJ IMUNITET I OSTANITE ZDRAVI DO KRAJA ŽIVOTA donose svoja najnovija istraživanja kojima dokazuju da smo za svoje zdravlje sami odgovorni, odnosno da jačina imuniteta zavisi od snage naših misli.

„Kvantni iskorak u integraciji nauke, medicine, mudrosti i zdravlja.“ Arijana Hafington
U zdravlju se danas događa nova revolucija. A ta nova revolucija ste vi.
Dipak Čopra i Rudolf E. Tenzi već dvadeset pet godina unose revolucionarne promene u medicinu i menjaju način na koji razumete um i telo. Čopra je vodeći stručnjak na polju integrativne medicine, a Tenzi pionir neuronauke i čovek koji je otkrio gene koji dovode do Alchajmerove bolesti. U ovoj knjizi prikazuju čitaocima najnovija istraživanja i otkrića o odnosima: um – telo, um – geni i um – imunitet, jer smatraju da je danas odgovornost za vaše zdravlje isključivo na vama.

Dipak Čopra, Rudolf E. Tenzi, SAM SVOJ ISCELITELJ

08.05.2020.

Većina nas je svesna da živi stresnim i brzim načinom života koji u svakom pogledu negativno utiče na naše fizičko i mentalno zdravlje. Takođe, mi taj negativan način života uzimamo kao neminovan, ne nalazeći ni vremena, ali ni konkretnih načina da menjamo sebe i svoje loše navike. Knjiga „Sam svoj iscelitelj: ojačajte svoj imunitet i ostanite zdravi do kraja života“ biće od neprocenjivog značaja svima onima koji žele da učine nešto dobro za sebe. Detaljnije

Pošalji

SAM SVOJ ISCELITELJ: OJAČAJTE SVOJ IMUNITET I OSTANITE ZDRAVI DO KRAJA ŽIVOTA

Sara
★★★★★
23.05.2023.
Za bolji imunitet,samo regulisana ishrana,hidrogenizovana voda i sto vise cajeva za detoks.