novo
saga o vešcu ilustrovana priča 3 poslednja želja

SAGA O VEŠCU: ILUSTROVANA PRIČA 3 – POSLEDNJA ŽELJA

ANDŽEJ SAPKOVSKI
Treća popularna ilustrovana saga o Vešcu, čuvenom Geraltu iz Rivije, u novom izdanju, sa sjajnim ilustracijama.

ODABRANE ILUSTROVANE PRIČE IZ SAGE O VEŠCU

– Geralt iz Rivije – ponovila je čarobnica, gledajući ga ispod crnih trepavica. – Kako si se zadesio ovde? I s kojim ciljem?Nadam se da Berantu nisi uradio ništa loše?
– Ne. Nisam. Gospođice Jenefer, potrebna mi je tvoja pomoć.
– Veštac – promrmljala je, prilazeći još bliže, pažljivo se ogrćući plaštom. – Ne samo da je prvi koga vidim izbliza već niko drugi do čuveni Beli Vuk. Svašta sam slušala o tebi.

Svetski popularna Saga o Vešcu obogaćena je radom vrsnih ilustratora na najznačajnijim pričama iz tog serijala. U trećem tomu, uživaćete u sjajnim ilustracijama Mikaela Burguena koje prate Poslednju želju, završnu i naslovnu priču iz prvog toma Sage, u kojoj se govori o susretu Geralta i Jenefer. Dok spokojno uživaju u pecanju, Geralt i Neven slučajno oslobađaju džina zatvorenog u amfori. Pre nego što ga oslobođeno stvorenje brutalno napadne, trubadur uspeva da izgovori želju. Sa saputnikom u kritičnom stanju, Geralt kreće ka susednom gradu Rindeu. Vešcu savetuju da pronađe Jenefer iz Vengerberga, jedinu osobu koja zna čarobnu formulu za isceljenje. Geralt još ne zna da će se njegova sudbina vezati za sudbinu ove čarobnice...UNIVERZUM VEŠCA GERALTA BAZIRAN JE NA SAGI O VEŠCU, SERIJALU KOJI JE NAPISAO ANDŽEJ SAPKOVSKI, A PRIPADAJU MU I SVETSKI POZNATA VIDEO-IGRA (THE WITCHER) I NETFLIKSOVA ISTOIMENA SERIJA.

Pošalji