sa nama se završava

SA NAMA SE ZAVRŠAVA

Kolin Huver
Kolin Huver u svom novom romanu Sa nama se završava čitaocima predstavlja ljubavnu priču u kojoj glavna junakinja Lili prolazi putem nadanja i sumnji u svojoj potrazi za životom kakav želi i pravom ljubavi. Na tom putu ona će morati da donese odluku ko je pravi čovek za nju, da li je to neurohirurg koga je nedavno upoznala, ili pak njena stara ljubav Atlas Korigan.

Autorka bestselera Surova ljubav.
Ponekad nas oni koje volimo najviše povrede.
Lili život nikad nije mazio, ali je to nije sprečilo da se i dalje bori za život kakav želi. Prešla je dug put od odrastanja u malom mestu – završila je studije, preselila se u Boston i započela karijeru. A kad upozna i zgodnog neurohirurga Rajla Kinkejda, odjednom joj se čini da je njen život savršen.
Rajl je tvrdoglav i pomalo arogantan, ali nežan i divan prema Lili, i ona ne može da ga izbaci iz glave. Ali muči je to što on ne voli veze. Iako Lili postaje izuzetak od ovog pravila, ona se i dalje pita zašto je to tako.

Dok je preplavljuju sumnje o njenoj novoj vezi, pojavljuje se Atlas Korigan, Lilina prva ljubav, i vraća je u prošlost koju je davno ostavila iza sebe. On je bio njena srodna duša i zaštitnik, a njegov povratak preti da ugrozi njenu vezu sa Rajlijem.„Kakva divna i dirljiva knjiga. Prepustite joj se otvorenog srca i čuvajte je.“ USA Today

Pošalji