rođeni u nedelju
rasprodato

ROĐENI U NEDELJU

Ingmar Bergman
Drugi deo autobiografske trilogije velikog reditelja Ingmara Bergmana Rođeni u nedelju analizira porodične odnose posebno odnos između oca i sina. Rođeni u nedelju je jedinstveni uvid u spisateljsko umeće ali i život jednog od najvećih svetskih stvaralaca.

Iako je reč o drugom delu svojevrsne autobiografske trilogije – nastavku Najboljih namera ovaj roman poznatog švedskog reditelja i scenariste sa lakoćom se može čitati nezavisno. Vremenski pozicioniran u deceniju posle događanja opisanih u Najboljim namerama, delu u kojem se autor bavio prvenstveno odnosom među njegovim roditeljima na početku veze, ovaj nastavak je potresan i zavodljiv roman o odnosu oca i sina i načinu života velike porodice Bergman za vreme boravka u letnjikovcu u drugoj deceniji dvadesetog veka.

MALO DRUGAČIJI PISCI

28.06.2020.

Jeste li već čitali knjige velikih imena iz sveta muzike i filma? Ove nedelje predlažemo vam da se upoznate sa izvanrednom literaturom Sema Šeparda, Leonarda Koena, Nil Janga, Džoni Keša, Ingmara Bergmana i Peti Smit. Detaljnije

Pošalji