regeneriši se

REGENERIŠI SE

Sejer Dži
Moderna medicina i ljudsko zdravlje nalaze se na kritičnoj raskrsnici, a istina je da vi upravljate svojim zdravljem, a ne vaši geni. Vi ste osoba koja mora donositi odluke o tome kako će se ophoditi prema tom čudu evolucije, kakav je vaš organizam, i kako ćete ga negovati.

Spajanjem najnaprednijih naučnih otkrića, s dubokom mudrošću naših predaka i zdravih navika, Sejer Dži, osnivač portala Green-MedInfo, nudi provereni program koji pomaže u prevenciji i lečenju najčešćih bolesti današnjice – kao što su rak, bolesti srca, neurodegenerativna oboljenja i metabolički sindrom.

Zastarela shvatanja i naučna dogma dugo su nas ometali u razumevanju urođenog i neiskorišćenog potencijala za samoobnavljanje i radikalno isceljenje. Međutim, nova biologija objašnjava zašto biološka starost ne mora da predstavlja neumitno pogoršanje i kako se hronične bolesti mogu izbeći, ukoliko idemo u korak sa prirodom.Na osnovu temeljnog i pažljivog istraživanja nove biologije, Sejer Dži nam rasvetljava:• fascinantnu novu nauku o hrani kao informaciji;• istinu o skriningu tumora i srčanih oboljenja, kao i o pravoj prevenciji;• kako preokrenuti najuobičajenije oblike degenerativnih promena pomoću hrane;• kako naš organizam koristi energiju i iz drugih izvora, osim hrane, uključujući vodu i melanin;• kako se snaći u kontradiktornim preporukama i prevaziđenim shvatanjima o načinu ishrane. Svako tkivo u vašem organizmu sposobno je da se regeneriše.Oslobodite vlastitu otpornost uz pomoć saveta o načinu ishrane, vežbanju, smanjenju stresa i stvaranju okruženja u kojem želite da živite.

Pošalji