recept za život
333 rsd880 rsd
Ušteda 547 rsd (62%)
Sve cene su sa uračunatim PDV-om.
- +

RECEPT ZA ŽIVOT

Niki Pelegrino
Nije aprilili, već 3 (ili više) po 333! Samo tokom aprila sjajan izbor naslova po neverovatnoj ceni od 333 din. Mimimalna poružbina je 3 knjige, a cena svake sledeće knjige sa ove akcije je takođe 333 dinara. Besplatna dostava - ukoliko poručite 5 ili više knjiga. *za pojedine naslove akcija traje do isteka zaliha.
Podelite:


Recept za život bi trebalo da bude jednostavan: ljubav i sreća, porodica, prijatelji i malo hrane – ali život je retko kada takav.
Alis želi da iskoristi život koliko god može – na kraju krajeva, ona zna koliko se on lako može izgubiti – i zna da oseća kako živi punim plućima onda kada – kuva.

Babeta je čitav svoj život provela obrađujući vrt male kuće na italijanskoj obali, kako bi hranila porodicu koja je sada odrasla i otišla od nje.

Jednog leta, te dve žene se upoznaju u oronuloj mediteranskoj vili, i otkrivaju da govore zajedničkim jezikom, jezikom hrane. Tamo, pod vrelinom sunca Italije, ili u hladovini nara, progovoriće o tajnama, izneti jedna drugoj svoja strahovanja i nade. Ali životne lekcije ne mogu se naučiti tako lako.
Pošalji