razvijte svoj mozak

RAZVIJTE SVOJ MOZAK

Džo Dispenca
Knjigu Razvijte svoj mozak napisao je doktor Džo Dispenca posle decenijskog proučavanja ljudskog uma i načina na koji on funkcioniše. On objašnjava kako misli izazivaju određene hemijske reakcije u mozgu i kako postajemo zavisni od određenih usvojenih obrazaca ponašanja. Kada ih postanemo svesni, imamo mogućnost da reprogramiramo svoj mozak i loše navike zamenimo korisnim.
Podelite:

Doktor Džo Dispenca decenijama proučava ljudski um - kako on funkcioniše, kako skladišti informacije i zašto neprekidno istrajava na istim obrascima ponašanja. U čuvenom filmu "Šta mi uopšte znamo?!" počeo je da objašnjava kako se mozak razvija - učenjem novih veština, razvijanjem sposobnosti koncentracije usred haosa, čak i isceljivanjem tela i psihe.
Knjiga Razvijte svoj mozak detaljno predstavlja ove informacije i pomaže vam da preuzmete kontrolu nad svojim umom objašnjavajući kako misli mogu da izazovu hemijske reakcije usled kojih postajete zavisni od određenih obrazaca i osećanja - uključujući i one koji vas unesrećuju.
A kada znate kako te loše navike nastaju, možete ne samo da prestanete s takvim obrascima, već i da reprogramirate i razvijete svoj mozak, tako da nove, pozitivne i korisne navike mogu da preuzmu njihovo mesto. To možete odmah početi da sprovodite u delo. Vi i samo vi imate moć da promenite svoj um i da razvijete svoj mozak za bolji život - zauvek.„Dr Džo Dispenca duboko zalazi u neobični potencijal uma. Pročitajte ovu knjigu i dobićete potrebnu inspiraciju da zauvek promenite svoj život.” - Lin Maktagart, autorka knjige Moć osmice

Džo Dispenca, RAZVIJTE SVOJ MOZAK

19.05.2020.

Ova knjiga je nastala kao rezultat višedecenijskog istraživanja ljudskog uma i načina na koji on funkcioniše. Iako je njen autor Džo Dispenca koristio isključivo naučna saznanja, veoma je važno napomenuti da je njegovo lično iskustvo imalo ogromnog uticaja. Detaljnije

Pošalji