razvijte lidera u sebi 2 0

RAZVIJTE LIDERA U SEBI 2.0

Džon K. Maksvel
Razvijte lidera u sebi 2.0 je revizija klasika koji je promenio način na koji gledamo na liderstvo. Džon Maksvel, posle dvadesetak godina revidira rečeno i dodaje dva nova poglavlja. Razvijte lidera u sebi 2.0 je uvek aktuelna knjiga na kojoj su stasale generacije uspešnih lidera.

Pragmatizam omogućava osobi da sve ono što drugi vide kao problem ili smetnju doživi kao priliku.
U ovom temeljno prerađenom i ažuriranom izdanju, koje nam dolazi na dvadeset petu godišnjicu objavljivanja njegovog, sada već klasika, Džon Maksvel otkriva nam kako da razvijemo viziju, vrednosti, uticaj i motivaciju koji se zahtevaju od uspešnih lidera.
Pre dvadeset pet godina Džon Maksvel objavio je knjigu koja je zauvek preobrazila način na koji razmišljamo o liderstvu. Knjiga Razvijte lidera u sebi napravila je revoluciju u procesu formiranja lidera, a usput je prodata u više od milion primeraka. Džon Maksvelsada se vraća izvornom tekstu da bi mu dodao uvide i tehnike koje je naučio tokom dve i po decenije od prvog izdanja knjige. Temeljno prerađeno i sa dva potpuno nova poglavlja, ovo izdanje na svežiji način predstavlja nam osnovne principe transformišućeg liderstva koje Maksvel kao lider koristi već više od četrdeset godina. U ma kojoj areni da se nalazite (porodica, crkva, biznis, neprofitne organizacije), ovi principi pozitivno će vam uticati na život, kao i na živote onih oko vas. Nezaobilazno je štivo kako za nove čitaoce, tako i za dugogodišnje ljubitelje Maksvelovog rada i izvornog izdanja ove knjige.

Pošalji