razmrsite klupko anksioznosti kako da prekinete cikluse strepnje, brige i straha i izlečite um pomoću nauke

RAZMRSITE KLUPKO ANKSIOZNOSTI : KAKO DA PREKINETE CIKLUSE STREPNJE, BRIGE I STRAHA I IZLEČITE UM POMOĆU NAUKE

Džadson Bruer
Još jedna od poslastica sa vrka liste best-selera Njujork Tajmsa. Ovog puta u pitanju popularna nauka i psihologija, knjiga koja će vam pomoći da prekinete cikluse straha i izlečite se anksioznosti i strepnje.

Bestseler New York Timesa

Kako da prekinete cikluse strepnje, brige i straha i izlečite um pomoću nauke

Klinički dokazan postepeni plan kako da razmrsite klupko strepnje, brige, opsesivnog razmišljanja i straha zbog kojeg ste anksiozni, imate loše navike i podložni ste zavisnostima.

„U ovoj knjizi neuronaučnik Džadson Bruer nudi sjajne, inovativne metode zasnovane na istraživanjima rada mozga u borbi protiv anksiznosti, koja je, na kraju krajeva, obična prehlada našeg emocionalnog života.“
– DanijelGoleman, autor Emocionalne inteligencije„Razmrsi klupko anksioznosti pomaže vašem umu da se premreži na korisne načine, da dublje razume svoje unutrašnje procese i da živi sa više slobode, zahvalnosti, međuljudske povezanosti i radosti.“– Danijel Dž Sigel, doktor medicinskih nauka„Jedna od najtežih stvari u borbi protiv svake naše loše navike jeste suočavanje sa anksioznošću koja stoji iza nje. Autor nam je obezbedio revolucionarni program sa izvanrednim savetima i korisnim uputstvima koje svako može da prati da bi se osećao bolje.“– Bi Džej Fog, doktor psiholoških nauka„Zasnovana na najnovijim rezultatima istraživanja savremenih neuronauka, potpuno prilagođena čitaocu, knjiga Razmrsi klupko anksioznosti otkriva kako možemo da se oslobodimo neprestane brige i strahovanja koji često upravljaju našim životima.“– Tara Brak, doktor psiholoških nauka„Ne možete napredovati ako ste stalno anksiozni. Džadson Bruer nam daje plan koji omogućava da prevaziđemo sve naše strepnje, negativna osećanja i navike koje nas sputavaju.“– Arijana Hafington

Pošalji

RAZMRSITE KLUPKO ANKSIOZNOSTI : KAKO DA PREKINETE CIKLUSE STREPNJE, BRIGE I STRAHA I IZLEČITE UM POMOĆU NAUKE

Tatjana
★★★★★
13.10.2022.
Da li je briga vas sastavni deo zivota? Da li osecate strah, teskobu? Da li se plasite svog stanja u kom se nalazite? Ukoliko je vas odgovor potvrdan, zgrabite ovu knjigu u svoje ruke i krenite. Naterace vas da promenite misljenje, da zivite u sadasnjosti jer sve brige pocinju preteranim razmisljanjem.Uronicete u svoje telo i shvatiti da sva aksioznost i napetost pocinje od ustaljenih radnji odnosno navika koje podstaknu vase misli.A kad promenite navike, promenicete zivot. Upravo je sva vrednost zivota bas u promeni navika. Ja sam na dobrom putu menjanja navika, menjaja sebe sto iskreno zelim svim anksioznim ljudima.