razmeđe sudbina recke smrti 2

RAZMEĐE SUDBINA: RECKE SMRTI 2

Veronika Rot
U nastavku knjige Recke sudbine, Veronika Rot nam predstavlja novo uzbuđenje. Razmeđe sudbina: Recke smrti 2 prati živote Sajre i Akosa za koje su proročišta na dan njihovog rođenja objavila njihove sudbine. Akos voli Sajru i nada se da se proročanstvo ipak neće obistiniti, sve dok se njen otac, za koga se mislilo da je mrtav, ne vrati na presto. Tada počinje pravi zaplet u kome ćete, sasvim izvesno, netremice uživati.

Životima Sajre Noavek i Akosa Kerezeta upravljaju sudbine koje su proročišta objavila na dan njihovog rođenja. Jednom utvrđenoj sudbini ne može se pobeći.
Akos voli Sajru, uprkos proročanstvu koja mu govori da će umreti služeći njenu porodicu. A kad se Sajrin otac, Lazmet Noavek – bezdušni tiranin za koga se mislilo da je mrtav – vrati na šotetski presto, Akos je uveren da mu se kraj neminovno bliži.
Lazmet započinje divljački rat, dok Sajra i Akos očajnički i po svaku cenu žele da ga spreče. Za Sajru, to bi moglo značiti da će čoveku koji je, a možda i nije, njen otac oduzeti život. Za Akosa, to i moglo značiti da će dati svoj. Posle zapanjujućeg preokreta, oboje će otkriti da njihove živote sudbine određuju na najneočekivanije načine.Sa dva dodatna moćna glasa, nastavak Recki sudbine Veronike Rot pretvara se u horsku pesmu nade, duhovitosti, sudbine i izdržljivosti.

Pošalji