novo
randevu sa nesanicom

RANDEVU SA NESANICOM

Gabrijela Levi
U svom romanu, Randevu sa nesanicom, autorka Gabrijela Levi, donosi nam priču o petoro stanaca koji su sasvim različiti i svako na svoj način, dolazi do svojih granica. Nadajući se da će se rešiti te muke koja ih svakog dana sve više isključuje iz društva i normalnog života, odlučuju da učestvuju u grupnoj terapiji. Kako vreme odmiče ti grupni razgovori sve više imaju smisla i spoznaće da ipak nisu toliko različiti koliko se isprva činilo.
Podelite:

Pet stranaca. Hiljadu noći bez sna. Savršen protivotrov strahu od samoće, nežna i uverljiva priča koja uliva nadu.
Ima ih petoro i sasvim su različiti. Kler, Lena, Mišel, Erve i Žak jedva se poznaju i imaju samo jedno zajedničko: noći bez sna. Iako svako na svoj način, svi su došli do svojih granica. Nadajući se da će se rešiti te muke koja ih svakog dana sve više isključuje iz društva i normalnog života, odlučuju da učestvuju u grupnoj terapiji. Usporeni, nervozni, ovi sastanci isprva deluju besmisleno.
S vremenom će razgovori početi da teku. Kroz prizmu nesanice, stvoriće se neočekivane veze, podeliće se priznanja, otkriće se tajne. Noći će sada postati neobična pozornica prepuna neverovatnih situacija, a pet potpunih stranaca shvatiće da su sličniji nego što su mogli i da pomisle.

Pošalji