rafael

RAFAEL

Bojan Stanković
Pitanje koje se iznova i iznova nameće. Kako je to otići i potražiti sreću u drugoj zemlji, van poznatih granica, sa tuđim jezikom i stranim ljudima. Pripremite se za putovanje na kom ćete otkriti osećanja koja možda i niste bili svesni da imate.

ŽIVETI U SVOJOJ ZEMLJI ILI POTRAŽITI SREĆU U NEKOJ TUĐOJ? Svako ko je ikada razmišljao o životu u tuđoj zemlji srešće sebe u ovoj knjizi kada se tome bude najmanje nadao! Pođite zajedno sa glavnim junakom ove knjige u potragu za odgovorom...ali budite spremni da vas ta potraga povede krajnje neočekivanim stazama ljudske duše za koje možda niste ni znali da postoje!

 

Pošalji

RAFAEL

Zlatko
★★★★★
20.05.2022.
Odličan roman! Čita se u dahu a na kraju ostavlja gorak ukus, ukus 90-ih, ukus traženja, nalaženja i snalaženja, nesnalaženja...

RAFAEL

Milan
★★★★★
30.05.2022.
Jedna od knjiga koja se cita u jednom dahu. Vaganje izmedju materijalnog i duhovnog, izmedju prijateljstva i usamljenosti, zapada i istoka. Sta je vaznije? Mogu samo preporuciti jer na drugaciji nacin opisuje nase poimanje sveta i zivota, bolje buducnosti i lose proslosti. Preporuka!