put frilensera

PUT FRILENSERA

Robert Vlah
Ukoliko se premišljate kako da uzmete stvari u svoje ruke, postanete svoj šef i unapredite karijeru, ovo je pravo štivo za vas. Vodič koji će vam pomoći da se osmelite i zaplovite u nove preduzetničke vode.

Frilensing je najjednostavniji pristup poslovanju na slobodnom tržištu.

Sa sasvim malo kapitala, rizika i opreme, dodatne poslove možete da pretvorite u uspešnu karijeru, postanete sami svoj šef i radite smislen, dobro plaćen posao. Ipak, s vremenom se može pokazati da ovaj način rada predstavlja izazov u ličnoj organizaciji, jer frilenser je i stručnjak i poslovni čovek. Mnogi frilenseri će doživeti gorku sudbinu ako toga nisu svesni, pa je razvoj sopstvene stručnosti i poslovnih veština od suštinskog značaja za postizanje održivog profesionalnog rasta i ostvarivanje većeg profita.

Postoji samo još jedna caka. Uskoro ćete možda otkriti da pravila uspeha koja važe za kompanije i startape nisu relevantna za frilensere. Rad nezavisnih profesionalaca toliko se razlikuje da vam nije dovoljna bilo kakva poslovna strategija, vec strategija frilens poslovanja.Drugim recima, potrebna vam je ova knjiga. Knjiga Put frilensera je pravi poslovni priručnikza nezavisne profesionalce. U njoj ćete naći najbolje i najnovije praktične savete o frilensingu, sakupljene iz stotina kvalitetnih izvora, uključujuci ankete, najnovije podatke s tržišta, savete svetski poznatih stručnjaka, kao i iskustva iz stvarnog života i priče stotina profesionalaca iz razlicitih oblasti i zemalja, što knjigu čini zaista relevantnom za frilensere širom sveta.Sadržaj ove knjige pokriva sve osnove i najbolje prakse za početnike u frilens poslovanju, kao i napredne strategije i alate koji ce pomoći veteranima frilensinga. Ovde ćete pronaći praktične savete za veću produktivnost, uspešan timski rad, pametno određivanje cena, moćne poslovne pregovore, upravljanje sopstvenim finansijama bez greške, efikasan marketing i još mnogo toga.Bez obzira na to da li ste u poslu već 20 godina ili tek počinjete, ova knjiga ce vam pomoći da napredujete, izbegnete bezbroj grešaka, i razvijete uspešan posao zasnovan na sopstvenoj stručnosti i reputaciji, da živite slobodan, nezavisan i ispunjen život.

Pošalji