puding od vanilije

PUDING OD VANILIJE

Vedrana Rudan
Vedrana Rudan je ovoga puta zakuvala nesvakidašnju knjigu „Puding od vanilije“, zbirku kolumni zbog koje će vam krenuti pena na usta. U svom prepoznatljivom stilu, sočno i pikantno, autorka piše o licemernim sveštenicima, korumpiranim političarima, obespravljenim ženama i životu u doba korone. Duhovito, dovitljivo, pronicljivo, Vedrana nas suočava sa mnogobrojnim problemima koje nosi život i donosi neumoljiv pogled na svakodnevicu i sve nas. „Puding od vanilije“ je nezaobilazno štivo za sve ljubitelje Vedranine kuhinje i istinske čitaoce-gurmane.

Za mene bi bilo mnogo bolje ne objašnjavati kakva je ovo knjiga. Ne bih htjela da pomislite kako ćete uz njenu pomoć naučiti kuhati puding od vanilije, pa kad shvatite da to nije to, krenuti nazad u Lagunu i tražiti povrat novca.
Vedrana Rudan je zakuvala nesvakidašnju zbirku kolumni zbog koje će vam krenuti pena na usta. U svom prepoznatljivom stilu, sočno i pikantno, autorka piše o licemernim sveštenicima, korumpiranim političarima, obespravljenim ženama i životu u doba korone. Šta je to demokratski fašizam, zašto Marija nije abortirala, kako ubijati starce bez hiljadu zašto i kako je biti Evropljanka u Beogradu, samo su neka od pitanja koja postavlja Vedrana Rudan u svojoj novoj knjizi.Puding od vanilije je nezaobilazno štivo za sve ljubitelje Vedranine kuhinje i istinske čitaoce-gurmane.Upozorenje: Ovo nije knjiga za one s osetljivim želucem.

Pošalji