psihomagija

PSIHOMAGIJA

Alehandro Hodorovski
Psihomagija Alehandra Hodorovskog je više od psihološkog priručnika. To je knjiga koja se iznova proučava, nesvakidašnji vodič kroz samounapređenje kroz pero ovog svestranog autora. Hodorovski nas kroz Psihomagiju uči kako da se oslobodimo stvari koje nas koče i ostvarimo pun životni potencijal.

Knjiga nudi čitaocu skorašnji intervju sa Hodorovskim u kom nam on govori o smrti, sudbini, religiji, kloniranju ljudi, o svojoj ideji o budućnosti čovečanstva ili o potrebi da nam probudi svest.
Delo se završava kursom s vežbama, kroz koje nam autor pokazuje kako možemo da razvijemo svoju kreativnost i da je iskoristimo da bi nas oslobodila uloga i predubeđenja, i dodatkom s dvanaest stvarnih psihijatrijskih slučajeva kada su se pacijenti izlečili nakon što su im propisani psihomagijski činovi.

Psihomagija je, isto kao i psihogenealogija, pojam koji je autor skovao da označi vrstu terapije čiji je cilj oslobađanje materijalnih, telesnih, seksualnih, emocionalnih i intelektualnih blokada koje nas sprečavaju da se ostvarimo. Ova knjiga najpotpuniji je dokument o razvoju stvaralačkog i terapeutskog rada Alehandra Hodorovskog i uključuje celokupnu verziju osnovnog teksta za razumevanje psihomagije.

Učitelj i čarobnice, Alehandro Hodorovski

01.09.2021.

Prosvetljenje nije stvar. Nije ni cilj, ni koncept. To nije nešto što se dobija. To je metamorfoza… Kada bi gusenica mislila da je leptir, koji iz nje nastaje, zapravo samo krila i antene koje joj izrastu, leptira ne bi bilo. Gusenica mora da prihvati da će da nestane, da će da se preobrazi. Kada divni insekt poleti, u njemu ne ostaje ništa od gusenice. Detaljnije

Pošalji