novo
psihologija snova i njihovo tumačenje

PSIHOLOGIJA SNOVA I NJIHOVO TUMAČENJE

Ivan Nastović
Knjiga Psihologija snova i njihovo tumačenje, autora Ivana Nastovića, je koncipirana i pisana tako da, uz podrazumevanu kompetentnost, ne bude pristupačna samo stručnjacima, odnosno psihoterapeutima, psiholozima i psihijatrima, već i svima koji su autentično zainteresovani za psihologiju snova i njihovo tumačenje, uključujući i obrazovane laike.
Podelite:

Prvo izdanje ove knjige pojavilo se 2000. godine, i do sada je, u okviru izdavačke kuće Prometej iz Novog Sada, na moje i izdavačevo veliko zadovoljstvo, izašlo pet izdanja, što potvrđuje da je knjiga, u kojoj je temeljno obrađena psihlogija snova i njihovo tumačenje, i pored svog obima i kompleksnosti, naišla na dobar prijem kod mnogobrojnih čitalaca.

… Knjiga je koncipirana i pisana tako da, uz podrazumevanu kompetentnost, ne bude pristupačna samo stručnjacima, odnosno psihoterapeutima, psiholozima i psihijatrima, već i svima koji su autentično zainteresovani za psihologiju snova i njihovo tumačenje, uključujući i obrazovane laike. Mada knjiga predstavlja dubinsko-psihološku celinu, sva poglavlja se mogu čitati i zasebno, pa ukoliko nekog, recimo, posebno interesuju dečiji ili košmarni snovi, čitanjem tih poglavlja dobija potpunu informaciju o ovim, užim i specifičnim oblastima, nezavisno od ostalih delova knjige.

Ivan Nastović

Pošalji